سرپرست مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد، گفت: به مناسبت گرامیداشت ماه مبارک رمضان و در راستای هفته ملی فشارخون، کارشناسان بهداشت محیط این مرکز از نانوایی های سطح شهر یاسوج بازدید نمودند.
سرپرست مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد، گفت: به مناسبت گرامیداشت ماه مبارک رمضان و در راستای هفته ملی فشارخون، کارشناسان بهداشت محیط این مرکز از نانوایی های سطح شهر یاسوج بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ دکتر محسن مرادی، عنوان کرد: از آنجاییکه مصرف نمک ارتباط زیادی با پرفشاری خون دارد، لذا استفاده از آن در تولید نان ها باید مطابق استاندارد وزارت بهداشت باشد.
وی ادامه داد: بر همین اساس، کارشناسان بهداشت محیط با استفاده از دستگاه شوری سنج، به کنترل نمک در انواع نان ها اقدام می کنند.
وی افزود: در طول هفته ملی فشارخون، بازرسان بهداشت محیط، 144 بازدید از نانوایی های سطح شهر یاسوج و 150 مورد سنجش شوری با تجهیزات پرتابل را انجام دادند.
دکتر مرادی با اشاره به اینکه با این اقدام بر بیماریهای غیرواگیر که در حال حاضر مهمترین آن فشار خون است، بیشتر تمرکز میشود، تصریح کرد: با این کار میتوان میزان نمک موجود در نان را کنترل و تخلف در این زمینه را کاهش داد.
وی اذعان داشت: در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نانها امکان پذیر نبود ولی در حال حاضر بازرسان بهداشت محیط به دستگاههای پرتابل مجهز شدند که با استفاده از این دستگاهها می توان در محل، میزان نمک استفاده شده در نان را بسنجند.
دکتر مرادی با بیان اینکه با تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط در حال حاضر میزان نمک و افزودنیهای غیرمجاز در نان کاهش یافته است، خاطر نشان کرد: نانواییهایی که در این زمینه تخلف می کنند، مطابق قانون نیروهای بهداشت محیط میتوانند برای پلمپ نانوایی متخلف اقدام کنند.7-5



